OM DTK
Vi henvender os til alle der har ilder som kæledyr. Vores øverste myndighed er Generalforsamlingen som afholdes hvert år i første kvartal. Vores interesser varetages i det daglige af en medlemsvalgt bestyrelse. Arbejdet som bestyrrelsen udfører er frivilligt. Vi opkræver et årligt kontingent på 120 kr. som går til PR, hjemmesiden, arrangering af træf og udstillinger.

I DTK arbejdere vi for at oplyse folk om ilderen som kæledyr ved PR-besøg i butikker og på messer. Vi laver udstillinger og større træf for medlemmer. Udstillingerne er dog åbne for alle nysgerrige sjæle og vi vil hellere end gerne fortælle jer om livet med ildere. 
 
Her i DTK tilbyder vi at man kan komme og besøge et ilderehjem. Vi har medlemmer i både Jylland, på Sjælland, Fyn og Øerne. Hvis du har interesse i at anskaffe dig en ilder, men ikke har mødt en endnu og måske godt kunne tænke dig at se hvordan hverdagen med en eller flere ildere kunne se ud, så kig på BESØG ET ILDERHJEM. Her finder du en liste over de DTK medlemmer som tilbyder at man kan komme på besøg.
 
Som medlem af DTK inviteres du til ildertræf, julefrokost, udstillinger, bestyrrelsesmøder og PR-besøg i Maxi Zoo, Petworld, Plantorama m.m. Se billeder af tidligere PR-besøg og DTK udstillinger under PR DAGE og UDSTILLINGER.

Er du interesseret i at arrangere en PR dag i samarbejde med os er du mere end velkommen til at tage kontakt (Se kontaktoplysninger neders på siden).
 
Som medlem har du desuden mulighed for at få rabat på Marshall løbegårde med 11 paneler, samt tilbehør i form af taske og bund. dette kan man læse mere om under ILDERLØBEGÅRDE.

 
MISSION
 
At varetage medlemmernes interesser.
At sprede viden om tam-ildere som kæledyr.
 
VISSION
 
At være den mest attraktive klub indenfor det europæiske ildermiljøet til at varetage medlemmernes interesse.
At være den mest attraktive klub indenfor det europæiske ildermiljø til at sprede viden om tam-ilder.
 
STRATEGI
 
Først og fremmest at være en klub der til enhver tid servicerer foreningens medlemmer.
Dernæst at være en klub der medvirker til at sprede viden om tam-ildere som kæledyr. 
 
 
KONTAKT OS:
 
 
dtk-dk@hotmail.com

BLIV MEDLEM
- Kontaktformular
 
Dansk Tamilder Klub (DTK) | CVR: 36179287 | - Danmark | dtk-dk@hotmail.com