LISTE OVER ILDERHJEM

Går du også med drømmen om ildere?
- Det forstår vi godt!

Det er vores anbefaling, at du besøger et hjem med ildere. Det giver mulighed for at få øget viden om pasning, pleje, lugt, legetøj og ildersikring af hjemmet. Nedenstående personer vil meget gerne åbne dørene til en kop kaffe, så du kan få et indtryk af en hverdag med disse specielle dyr. 
 
JYLLAND
June Erika Holmegaard
 
By: 8543 Hornslet
E-mail: amazingferrets@gmail.com
 
June har flere års erfaring med ildere. Hun er har ligeledes været opdrætter i mange år (dog ikke mere). Hun går op i sine dyr med sjæl og ånd. Hos June føler man sig altid velkommen.
 
 
 
 

Natasja Maria Becker

By: 7620 Lemvig, Klinkby
Tlf.: 42 41 29 84 
 
Natasja har haft ildere siden 2017 og har fire tæver, som bor indenfor i hendes lejlighed. Natasja deltager på udstillinger og i diverse PR-sammenhænge.
 
 
 
 
 
Cilleborgs Ferrets

By: Assens, 9550 Mariager
E-mail: Hannecilleborg@gmail.com

''Jeg har haft ilder siden 1995, og jeg startede mit opdræt op i 2001, så det er jo efterhånden en del år sammen med de kære dyr. Jeg opdrætter lidt forskelligt i farver og i pelslængde. Det er lidt de anderledes farver, som jeg har tabt mit hjerte til, så det er dem, jeg helst vil avle efter.''
 
 
 
 
FYN OG ØERNE
Mai Ferrets v/ Tina Mai Larsen
 
By: Odense
E-mail: Maiferrets@hotmail.com
 
Tina bor i Odense med sin mand Mike. Hun har flere års erfaring med ildere og har sit eget ilderopdræt, som hedder Mai Ferrets.
 
 
 
 
 
SJÆLLAND
Kasper Hammer Larsen
 
By: Faxe - Sydsjælland
Mobil: 29929271
E-mail: kasperlarsen42@gmail.com
 
Kasper arbejder til dagligt i hjemmeplejen samt rengøringsbranchen. Han har haft ildere siden 2016, og han bor i en 3 værelses lejlighed, hvor hans 7 ildere har deres eget værelse.
 
 
 
 
Mette Ingemann Nielsen
 
By: Viby sj. Roskilde
E-mail: metteingemann@live.dk
 
 
 
 

FerretParadise

Kommune: Allerød
E-mail: ann@ferretparadise.dk

Ann har tidligere været opdrætter i 8 år, og hun er nu startet op igen. Hun har et lille opdræt, hvor hun kun har et kuld om året. Hun bruger meget tid på at socialisere hvalpene. Hun bruger også meget tid på, at hvalp og kommende ejer er det rette match, så de fra start af får det bedste afsæt for et godt og lykkeligt liv sammen.
Dansk Tamilder Klub (DTK) | CVR: 36179287 | - Danmark | dtk-dk@hotmail.com